Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nekem muszáj?
  2012-12-17 19:20:18, hétfő
 
 




NEKEM MUSZÁJ?


Olvasom meg nézem a bejegyzéseket, a híreket... Szeretek "képbe lenni" és ezért aztán sok mindent kénytelen vagyok olvasni, nézni és ezáltal mérgezem a drágagyönyörűszép szervezetemet, mert rongálom a delikált idegrendszeremet!

Aszongya egy videó-felvételen az egyik gyerek, majd még néhány, mert hát tudjátok, nekem már csak az, hiába gondolja, hogy akkor ő most valaki lett ám, szóval aszongya a lelkem, hogy márpedig ő nem hagyja, meg követeli, meg egyáltalán, meg nahát stb.

Teljesen fel vannak páran háborodva, de úgy istenesen ám: tetőtől-talpig, tokától-bokáig! Nem hagyják, hogy ekkora gazság, ami most van előkészületben, megtörténjen a felsőoktatásban, felsőoktatással! Mit képzel azorbánviktor, aki késdobáló lebujokban "tárgyal" valakikkel, de nem velük és hát akkor innentől igazándiból nem lehet komolyan venni, mert amúgy is hazug, megbízhatatlan, meg link is!

Ezek a történelemalakítók szerepében tetszelgő - megint csak finoman mondom - gyerekek tényleg elhiszik, hogy nekik minden jár, mindent szabad, mert hát nekik az a valami kell, meg hát aszonták!
Én meg azt mondom, hogy majd akkor lehet esetleg követelni valamit, ha már letettek valamit az asztalra! Mert eddig csak elvettek onnan! Ha nekik tudja a fene, mennyi mindenhez joguk van, akkor nekem nincs jogom eldönteni, hogy az én adóforintjaimon ne azért járjanak iskolába, egyetemre, ide-oda, mert még erre a korukra nincs annyi elementáris tisztelet bennük, hogy az ország miniszterelnökét, ne per "orbánviktorozzák"?!

Gondolom, ha most ezt a kis elmélkedésemet valamelyikőjük elolvasná, meg is kérdezné, mit akar ez a vén k...(retén)? Tőlük semmit! Ennyi jutott nekik osztályrészül: a 15 perc ismertség!

Ellenben ha kérhetném, számítson már az is valamit, amit én akarok, végül is én - is! - adom hozzá a pénzem! Márpedig egy ilyen neveletlen, nyegle, követelődző, beképzelt és buta gyerekeknek a további továbbképzéséhez én nem szeretnék hozzájárulni! Jelzem: sokan vagyunk, akik ezt így gondoljuk, csak mi nem megyünk ki hidakat foglalni, meg fenyegetőzni, mert nekünk azért kell dolgozzunk, hogy nekik legyen miből grasszálni "ingyen"!

Mert hát vannak akiknek kötelességei is vannak, széles e hazában, nem csak jogaik... Például nekem és ezért muszáj valakiknek a társadalmi rendet elfogadni, mert másképp megbénul nem egy-két híd forgalma, hanem maga a társadalmi rend.

Félreértés ne essék : akár igazat is tudnék adni nekik, de a hangnem amit megengednek maguknak, számomra kifejezetten elfogadhatatlan és taszító.

Rossz hír nekik, hogy egyre többünk számára az.







Azért végül számoljunk csak egy kicsit is:

2010 végéig felhalmoztunk 22.500.000.000.000 Ft állami adósságot.
Ennek az összegnek csak az éves kamata 1.500.000.000.000 Ft.
Ez lebontva 4 tagú családokra: a tartozás 9.000.000 Ft -1före: 2.250.000Ft, aminek az éves kamata: 595.000 Ft.

Ez a nagy büdös helyzet.

Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy ennek a kifizetéséhez az országnak legalább a fele nem tud hozzájárulni. Pontosítok, az ország feléből nem lehet kipréselni, akkor kiderül, hogy a ,,fizetőképes családok terhe 18.o millió Ft, aminek az éves kamata 1.190.000 Ft.

Tehát durván havonta 200.000 Ft-ot kell behajtani minden egyes fizetőképes családon ahhoz, hogy az adósságunk stagnáljon és ne emelkedjen tovább!

Ez ugye lehetetlenség! Amit az előző kormány ránk hagyott, az tehát nem teljesíthetők.


A számok 2010 óta bár kicsit változtak, de ezek a családokra eső tartozás összegét alig befolyásolják:

Magyarország jelenlegi államadóssága fenti Link szerint: 21.000 Mrd Ft.
Kamata: 1,4Mrd Ft
4 fős család esetén: 8.400.000 Ft /1 főre 2.100.000 Ft

Ennek éves kamata: 560.000 Ft
Fizetőképes családok terhe: 8.400.000 X 2 = 16.800.000 Ft
" " kamatterhe: 1.120.000 Ft

Ez bizony még így is 190.000 Ft/hó.

Minek is /kiknek is/ köszönhetjük?

Link








 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: idegrendszeremet, miniszterelnökét, továbbképzéséhez, orbánviktorozzák, elfogadhatatlan, adóforintjaimon, felsőoktatásban, felsőoktatással, elmélkedésemet, előkészületben, valamelyikőjük, megbízhatatlan, szervezetemet, azorbánviktor, államadóssága, kifizetéséhez, felhalmoztunk, teljesíthetők, befolyásolják, lehetetlenség, osztályrészül, bejegyzéseket, magyarország, kifejezetten, kötelességei, köszönhetjük, megtörténjen, hozzájárulni, hozzávesszük, fenyegetőzni, fizetőképes, megengednek, igazándiból, elementáris, követelődző, gyerekeknek, drágagyönyörűszép szervezetemet, delikált idegrendszeremet, egyik gyerek, korukra nincs, ország miniszterelnökét, ilyen neveletlen, további továbbképzéséhez, társadalmi rendet, társadalmi rend, hangnem amit, összegnek csak, éves kamata, nagy büdös, országnak legalább, ország feléből, adósságunk stagnáljon, NEKEM MUSZÁJ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A keserű igazság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A lelki élet nem arról szól, ....  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  A Föld napja  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Semmit ne higgy el  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Föld napja április 22  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Emberként automatikusan értéke...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Esti kép  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Alakot vált...  A lelki élet nem arról szól, ....  Alakot vált...  Jó éjt  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Egyszerűen  William Shakespeare idézet  Az embernek a társa: hiányzik.  Maradék idő  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár 
Bejegyzés Címkék
drágagyönyörűszép szervezetemet, delikált idegrendszeremet, egyik gyerek, korukra nincs, ország miniszterelnökét, ilyen neveletlen, további továbbképzéséhez, társadalmi rendet, társadalmi rend, hangnem amit, összegnek csak, éves kamata, nagy büdös, országnak legalább, ország feléből, adósságunk stagnáljon, előző kormány, számok 2010, idegrendszeremet, miniszterelnökét, továbbképzéséhez, orbánviktorozzák, elfogadhatatlan, adóforintjaimon, felsőoktatásban, felsőoktatással, elmélkedésemet, előkészületben, valamelyikőjük, megbízhatatlan, szervezetemet, azorbánviktor, államadóssága, kifizetéséhez, felhalmoztunk, teljesíthetők, befolyásolják, lehetetlenség, osztályrészül, bejegyzéseket, magyarország, kifejezetten, kötelességei, köszönhetjük, megtörténjen, hozzájárulni, hozzávesszük, fenyegetőzni, fizetőképes, megengednek, igazándiból, elementáris, követelődző, gyerekeknek, adósságunk, félreértés, stagnáljon, társadalmi, számoljunk, szerepében, családokra, kamatterhe, valakikkel, kipréselni, egyáltalán, emelkedjen, dolgozzunk, felvételen, pontosítok, lebujokban, neveletlen, grasszálni, valakiknek, szeretnék, tetszelgő, háborodva, tisztelet, istenesen, adósságot, elfogadni, gondoljuk, kénytelen, késdobáló, összegnek, jelenlegi, beképzelt, elolvasná, változtak, országnak, számítson, eldönteni, követelni, egyetemre, ismertség, kérhetném, mindenhez, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6268
  • e Hét: 26087
  • e Hónap: 65908
  • e Év: 243783
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.